Léteznek szellemek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó kategóriába írtam-e, de konkrétan azt szeretném kérdezni, hogy léteznek-e szellemek? Én speciel nem hiszek benne, de mégis történik a szobámba megmagyarázhatatlan dolgok, mint pl. ülök itt a gép előtt, és egyszercsak megcsap valami hideg fuvallat :S meg mindig mintha tőlem jobbra, fehéren szikrázna valami, odanézek, és nincs ott semmi sem :S2012. nov. 28. 19:55
1/1 anonim válasza:
Manapság butaság azt állíani, hogy nem léteznek, hisz tudjuk, hogy léteznek. Akik nem hisznek benne, azok csak a saját félelmüket próbálják nyugtatni, pedig titkon tudják, hogy valóban vannak szellemek. Ezek nem szörnyek, vagy retegett gyilkosok, csupán a testük után ittmaradó lelkek, amit ugye eltemetni nem lehet. A lélek örök, szellem formájában él tovább. Nem kell tőlük félned, nem fognak megenni. Fordulj feléjük szeretettel, mond el nekik, hogy nem akarsz bajt, kérd meg őket, hogy hagyjanak fel a riogatással, mert téged ez megijeszt. Meglátod megértik. Hülye vagyok? Próbáld ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!