Mennyibe kerül? Hol csinálnak ilyet?
Mennyibe kerül egy NYELŐCSŐ RÖNTGENVIZSGÁLAT?? Hol végeznek ilyen vizsgálatot??
Fenn áll a lehetősége annak a szörnyűségnek hogy a közeljövőben meg fognak tükrözni, de nem szívesen egyeznék bele ebbe a vizsgálati módszerbe!!
Ez (NYELŐCSŐ RÖNTGENVIZSGÁLAT) az egyetlen emberséges módszer véleményem szerint!
Remélem tudtok nekem az árával kapcsolatban segíteni illetve hogy hol végeznek ilyen vizsgálatot!?
Elvileg minden röntgenben végeznek kontrasztanyagos vizsgálatot, de ez csak a szűkületeket illetve tágulatot mutatja ki. Ott ki van írva a tarifa.
Ha arra van gyanú, hogy reflux van azt nem mutatja ki, azt látni kell.Itt a nyálkahártyán van elváltozás, attól még az rtg teljesen negatív eredményt mutat és csak fölösleges sugár terhelést kap a szervezet, valamint szövetmintát sem lehet venni.
Én inkább altatásban csináltatnám meg, ezen gondolkodnék..
Az első kommentezőhöz szól a kérdésem: Amikr tükröztek előtte lidokaint adtak? ha igen , hányszor fújtak belőle ?
vagy hogy kérted?
hogy lenne jobb én iszonyatosan félek tőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!