Mikor tapasztalhatunk véres vizeletet? Egyszer csak azt vettem észre, hogy egy kicsit véres a vizeletem meg hogy naon csíp meg azért fájt a hasam alja is ez mitől van? Minden érdekel irjatok
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 21:00
2/7 anonim válasza:
Én nekem attól volt egyszer véres a vizeletem mert bevertem a vesémet:S És kb3-4napig véres volt.De korházban voltam.Egyébként nem lehet hogy (HA LÁNY vAGY) hogycsak havi vérzés?
3/7 anonim válasza:
barátnőm hideg kőre ült le. ugyanezek a tünetek voltak. bevittem az ügyeletre, (mert nem ment vele orvoshoz időben) mondák ha máskor is előfordul, mielöbb orvoshoz kell menni. valami port irtak fel egy adag egy alkalomra vizben oldva. és semmi több. meg lázal is volt, lázcsillapitót is szedthette.
4/7 anonim válasza:
megfázott a veséd. elmész dokihoz, elküld vizeletvizsgálatra, és felír valami antibiotikumot rá. ha nem teszed, vesemedence gyulladássá fajulhat, amivel bizony kórházba kerülsz pár napra. ha lány vagy főleg húzás dokihoz mert ráhúzódhat a kismedencédre, a petefészkedre, és azzal nem szabad játszani!
5/7 A kérdező kommentje:
anyira nem erős vérzés csak ha közelről nézed akk olyan de am nem!!
lány vok 17
2009. aug. 17. 21:13
6/7 anonim válasza:
ha pirosabb lesz, tényleg figyelj rá! de akár bizonyos gyógyszerek is megfestik a vizeletet!
7/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm mindenkinek a tanácsokat!!
pusy
2009. aug. 18. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!