Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet hogy ez a kerdesem...

Lehet hogy ez a kerdesem kicsit furcsa lesz de ti mit mondanatok arra a kerdesre hogy deszka vagyok es hogy mit tudnek folvenni h optikailag ugy latszon mintha melleim lennenek? Mit ajanlanatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
push-up melltartó
2012. nov. 27. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Push up melltartót szoktak erre ajánlani.

De másrészről: én is deszka vagyok.

Viszont 70A-s melltartót hordok. Az pont tökéletes. A push up inkább irreálisan mutatná meg a melleimet, mikor közben szinte semmi nincsen. Inkább akkor hordok kisebb melltartót.

2012. nov. 27. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
És még azt mondom, hogy ezt a push up melltartót jól gondold meg, mert ha egyszer lesz barátod és lekerül a melltartó , akkor ne érje meglepetés a barátodat...
2012. nov. 27. 18:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Oke koszi :))
2012. nov. 27. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
a dekltázsnál fodros blúzok, felsők optikailag tuningolnak:) olyan mintha lenne az ami nincs is:) sajnos én is kénytelen vagyok így "csalni":)
2012. nov. 27. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Áhh ez most jol jon mert imadom a csipkét raadasul most kaptam rengeteg csipkés felsöt.:))
2012. nov. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!