Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olyan semmitmondóan ködösek...

Olyan semmitmondóan ködösek az álmaim, nem ilyennek kéne lennie egy egészséges embernek nem?

Figyelt kérdés
18éves srác vagyok. háát elég keveset és jelentékteleneket álmodom. általában apró részleteket csak, és eléggé ködös semmitmondó, néha elég szürreálisak is. néha rémálmaim is vannak általában ha túlkv-zom magam ilyen hirtelen vérnyomásproblémák miatt de ha nincs semmi akkor is mondom olyan rövidek és sokszor szinte teljesen elfelejtem akár egy óra alatt is mit álmodtam. egy egészséges fiatalnak az én korosztályomban nem ilyennek kéne lennie nem? úgymond "teljes történet"-nek nem két per ebből a hülyeségből, fél perc egy másikból, nekem pedig sokszor így változik több álom is egy éjszaka alatt.
2009. aug. 17. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj. Sokszor hosszú ideig nem álmodok semmit, aztán meg mindenféle baromságot. Tudnék mondani példákat, alig van aminek összefüggő története van, egyáltalán nem olyan, hogy tisztán látom a dolgokat, mint mikor ébren vagyok. Mindenki, aki mesélte nekem, mit álmodott, szintén elég ,,ködös" lehetett, de persze elmesélve sokkal érthetőbben hangzik.

Elfelejteni meg rengetegen elfelejtik, velem már történt, hogy elfelejtettem, aztán hónapokkal később jutott az eszembe.

Szóval szerintem nincs semmi probléma,ne aggódj.

2009. aug. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!