Milyen jó nyugtatót tudnak? Ami fellépésre jó, nagyon nagy közönség előtt kell szerepelnem, és akkor elfelejtem a szöveget, amit kívülről tudtam és remegek, nem tudom megcsinálni, vki mondjon vmi jó nyugtató tablettát.
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 15:25
1/3 anonim válasza:
Jószívvel javasolnék helyette valamit.Nézzél meg egy pár Eckhart Tolle videót.Ha ez sem segít,amit kétlek,be kell csapni 2 féldeci röviditalt.Nemtöbbet,és nemkevesebbet. :)
Lélegezz mélyeket...
2/3 anonim válasza:
KÁLCIUM-os schlüsser só, vény nélkül kiválthatod, ez humeopátiás ..és elképesztő mennyire használ.. nagyon nagyon nagyon használ..könnyebben alszol egy kicsit sem izgulsz és elsőre megértesz és megjegyzel mindent....kb 1500 ft, napi 3 az ajánlott de lehet 4 is, nem szabad lenyelni, haygni kell h elolvadjon és a nyálkahártyádon felszívódjon, és előtte utána fél órával ne moss fogat vagy ne egyél/igyál
3/3 A kérdező kommentje:
okés,kipróbálom :)
2012. nov. 28. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!