Dolgoznál egy fogyatékkal élők számára fenntartott táborban?
Miért ne?
Nekem van egy 27 éves enyhén fogyatékos lány a baráti körömben, azt a tiszta szeretetet nem sokan tudják adni amit Ő és ez neki természetes és csak így lehet csinálni és kész.Többször voltam a nappali gondozóintézetében is, ahova 17-en járnak. Sok jó dolgot lehet velük együtt csinálni, persze ehhez el kell fogadni őket. Az erősségüket kiemelni,értékelni a gyengeségeiket pedig jó irányba fejleszteni.
persze! :)
sőt, annak idején pl. jelentkeztem is önkéntesnek látássérültek nyári táborába. (aztán nem jött össze a túljelentkezés miatt, meg sajnos nem vagyok képzett... na de ez már más téma.)
barátaim között előfordul látás- és mozgássérült, asperger-szindrómás is, ha jól tudom.
olyan előfordult már, hogy sok-sok látássérülttel buliztunk együtt, ebben a témakörben viszonylag otthonosan mozgok, de azt nem tudom, hogy pl. értelmi fogyatékosok között milyen volna dolgozni. nem tartok tőlük, csak attól, hogy felkészületlen lennék, nem lennék elég jó a táborban.
ettől függetlenül, örömmel, bármilyen fogyatékkal élők táborában szívesen dolgoznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!