Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elsősegély Bs jogsihoz help?

Elsősegély Bs jogsihoz help?

Figyelt kérdés

Üdv!!

Azt szeretném megtudni hogy hogy megy egy ilyen vizsga? mit kérnek rajta? Ha jól tudom van pár kötelező dolog amit be kell mutatni, aztán húzok utána még valamit. Ha így van mik a kötelezők, és mire számíthatók még?

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. nov. 24. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Kötelező az újraélesztés, stabil oldalfekvés, és 2 kihúzott tételt is el kell mondani.

Amit tudok mondani még, hogy ha látják, hogy készültél, akkor nagyon jóindulatúak, ne félj tőle én is nagyon féltem. A legfontosabb, hogy az újraélesztést, ha nem is tudod tökéletesen, de tudd, hogy mit rontottál el benne és mit kellett volna helyette.

2012. nov. 28. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan tételeim voltak, hogy mi a teendő, ha egy biciklis elesett és nem érzi végtagjait, stb. A gerincsérült ellátását kellett elmondani. A másodiknál pedig a veszélyes anyagot szállító jármű balesete esetén lévő teendőről kellett beszélni.

Végül is arra kiváncsiak szerintem, hogy felismered-e a tüneteket és tudsz-e úgy cselekedni, hogy az életveszélyt elhárítsd és lehetőleg ne okozz egészségügyi károsodást.

2012. nov. 28. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon ráparáztam, de kb. nem is érdekelte őket hogy mit csinálok.

Ugyan azt húztam amit te, a bringás a meg a veszélyes anyagot szállítóst :D

Azért köszönöm!

2012. nov. 28. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit :)

Ahol és akinél én vizsgáztam, nem mondanám, hogy nem érdekelte, hogy mit csinálok, volt aki bukott előttem... látják, hogy ki az, aki foglalkozott a témával és ki nem.

2012. dec. 2. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!