Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alaki diszgráfia bármilyen...

Alaki diszgráfia bármilyen korban kialakulhat?

Figyelt kérdés

Általános iskola alsó osztályában anyáék szerint még szépen írtam. bal kézzel kezdtem írni, de átszoktattak jobb kézre. Utána egy darabig szépen írtam, de már felső osztályban egyre csúnyábban. Most esti gimibe járok, itt már diktálás után írunk, hiába diktál a tanár lassan, de még így is nagyon hamar elfárad a kezem,és fáj, még itthon másolásnál is. Helyesírással nincs különösebb gondom, csak az írással. A vonalas füzetben előfordul, hogy a betűim nem a vonalon vannak. Létezhet, hogy ez diszgráfia, vagy valami más oka van?

20/L

2012. nov. 23. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Az átállás következménye lehet, hogy csak lassan tudsz szépen írni. Mihelyt gyorsult a tempó, eltorzult az írásod. Tanulj meg újra bal kézzel írni!
2012. nov. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!