Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 41 éves nőnél, kialakulhat e...

41 éves nőnél, kialakulhat e kisebbségi komplexusból egy rendkívűl kegyetlen viselkedés, tulajdonság? Tovább:

Figyelt kérdés
párkapcsolaton belüli irányítás,uralkodási vágy,a másik fél teljes tönkretétele főleg érzelmileg.Célja,hogy a saját betegségét úgy leplezi,hogy tudatosan,különböző trükkökkel még betegebbé alakítja párját.Ekkor érzi azt,hogy lám lám,nem ő a beteg,hanem a másik.Nem nyújt semmit,se a párkapcsolat alapvető működési normáit,sem szeretetet.Nem fogad el semmit,mert ha a másik nyújt valamit,akkor Ő lealacsonyított szerephez jut.Céljai nincsenek,és ha a másiknak vannak,pszichiáterhez küldi,mondván,hogy beteg,mert álomvilágban él.Véleményt szeretnék,mert szerintem az ilyen személy súlyos beteg!
2012. okt. 15. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen véleményt szeretnél, azt mondd meg?

Ez a te véleményed egy harmadik emberről. Esetleg tévedhetsz is, ugyebár. A te véleményed alapján mondjuk véleményt egy harmadik emberről, akit nem is ismerünk.

Az sem egyszerű, hogy ezt az egész történetet ide le kellett írnod. Bizonyára hatással van rád. Gondolkodj el, hogy miért.

2012. okt. 15. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!Nem hiszem el,hogy nem érted.Akkor inkább úgy kérdezem,hogy az ilyen viselkedés és felfogás eredhet e kisebbségi komplexusból?

(de azért köszi a válaszodat!)

2012. okt. 15. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
De, pontosan értem, hogy nem vagy szakember a témában, a véleményed szubjektív, ráadásul motivációt is jelent számodra, hogy megírd ide, és hasonlóan laikusokat megkérdezz. Ez eleve aláássa a véleményedet. Mit vársz? Ha azt írod, hogy az illető hölgy szőke és százhatvan centi, akkor azzal sem tudunk mit kezdeni. Lehet.
2012. okt. 15. 18:13
 4/5 A kérdező kommentje:
na jó,inkább hagyjuk :)))
2012. okt. 15. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is súlyos beteg, aki kezelésre szorul, de valószínűleg az ilyen ember nem fog segítséget kérni pont a fent említett kialakult személyisége miatt...

Tudom, már rég írtad ki a kérdést, nem tudom, hogy látni fogod-e még semmitmondó válaszomat..

2013. ápr. 16. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!