Bichon Havanese, Yorkshire terrier vagy Csivava?
melyik lenne jobb kutya? Amit tudtok ezekre válaszoljatok! :) Köszi
Havanese:
-marmagasság:
-hosszúság:
-szőre:
-tanulékonyság:
-viselkedés:
-szeretet:
Yorki
-marmagasság:
-hosszúság:
-szőre:
-tanulékonyság:
-viselkedés:
-szeretet:
Csivava:
-marmagasság:
-hosszúság:
-szőre:
-tanulékonyság:
-viselkedés:
-szeretet:
Eléggé eltérő fajtájú kutyák, úgyhogy attól is függ, hogy milyen kutyát keresel. Én első kutyának mindenképpen a havaneset ajánlanám, mert nagyon kedves, okos és a legkevésbé makacs fajta a 3 közül. Nekem is havanesem van és szintén első kutya. Én is közte és a yorki között vaciláltam, de ma már azt modnom, hogy nagyon jól tettem, hogy nem a yorkit választottam. Mivel terrier nagyon makacs természet és ennek köszönhető, hogy olyan sok "idegbeteg " yorki van, mivel a gazdáik nem tudnak elég kemény kézzel bánni velük. Én nem akartam ebbe a hibába esni.
A csivava nekem egyrészt azért sem lenne jó, mert nagyon hullik a szőre én pedig allergiás vagyok, de ezen kívül nekem már túl picik is. Félnék, hogy összeroppan a kezemben vagy megsérül játék közben, ami meg ugye kell egy kutyának.
Egyébként bármelyik fajtát választod is, nagyon gondold meg, hogy honnan veszel, mert mind a 3 nagyon népszerű fajta és agyon vannak már szaporítva, úgyhogy sok köztük az ideggyenge egyed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!