Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti milyen márkájú jutalom...

Ti milyen márkájú jutalom falatott adtok a kölyök yorkitoknak?

Figyelt kérdés
Lassan lesz yorkim és szeretném jutalom falattal tölteni a játékát csak nem tudom melyikkel lenne érdemes.

2012. máj. 24. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem fél kilós csontokkal próbálkozol, bármelyik megfelelő lesz. Végső soron a yorki is ugyanúgy kutya, mint a bernáthegyi, csak kisebb a szája.
2012. máj. 24. 19:05
 2/13 anonim válasza:
BMW
2012. máj. 24. 19:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) kedves tőled,hogy válaszoltál,de én a jutalom falat márkájára vagyok kíváncsi nem a BMW-re de azért köszi :D
2012. máj. 24. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem nincs yorkim remélem nem veszed zokon hogy így is írok :))

De kistestű kutyám van és a pedigréé tejjel töltött jutalomfalatját imádta nagyon! junior amúgy és odavolt érte nagyon, bele fog férni játékba is mert pici falatkák!

2012. máj. 24. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Tekintettel arra, hogy a yorki is egy kutya, nem különb semelyiknél sem, így ugynazok a dolgok válhatnak be nála mint az összes többinél: virsli, párizsi vagy sajt, kockára vágva. Ha csak a márkára vagy kíváncsi: Alföldi Hús, Spar, Tolle. :)
2012. máj. 24. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is yorkim van. Ha jól sejtem, akkor Kong játékot akarsz majd megtölteni. Annak idején én is minden hülyeséget összevásároltam, de hamar megtanultam, hogy felesleges pénzkidobás, ráadásul ezek mindenféle műkaják, ízfokozókkal, tartósítószerrel.

Én sajtot, és sonkadarabokat szoktam beletenni, esetleg kis virslikarikákat.

2012. máj. 24. 19:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Szia nagyon szépen köszönöm a válaszodat :) a pedigré sajnos nem jó a yorkinak még tápban sem egyiket sem ajánlják a fajtának :(de köszi még egyszer a választ :)
2012. máj. 24. 19:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Z.O.L köszi a válaszod :),de ha ismered a fajtát akkor tudod,hogy különbözik a többitől mivel elég sok mindent nem ehet azért kösz a tippet :)
2012. máj. 24. 19:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Pfff....
2012. máj. 24. 19:19
 10/13 A kérdező kommentje:
6-os :) igen kong-t vettem :) köszönöm a válaszod megfogadom a tanácsodat :)
2012. máj. 24. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!