A németjuhász kiskutyáknál honnan lehet megtudni, hogy mire teljesen kifejlődik milyen színe lesz?
Figyelt kérdés
Itt egy kép róla, és a szüleiről. Milyen színe lesz? mert találtam egy gazdi kereső oldalon egy felnőtt 2 éves kutyust, aki most kiköpött mint a kutyám. "Színre" értem.
Lina a kutyusom:
A szülei:
S a talált kutyus, aki tiszta kutyám:
2012. máj. 24. 14:41
1/10 anonim válasza:
Ha most 4 hónapos, még fog világosodni kicsit a sötét rész. A maszk is kicsit lejjebb megy majd. A 3-ik vedlés után lesz a maradandó szín, rajzolat. De a rajzos nj-knél mindig van egy kis változás a tavaszi és az őszi vedlés után.
2/10 anonim válasza:
Ősszel sötétebbek (A téli szőrzet vastagsága miatt) tavasszal világosabbak, egyebekben nagyjából egyetértek az előttem szólóval. Kiegészíteném, hogy ha ránézel picinek, akkor már látod (veterán németjuhászos szem látja) hogy kb milyen rajza lesz.
3/10 anonim válasza:
Hmm, hát ő egy rajzos kutyu. Nekem 4 ls fél hós van, de jóval sötétebb a tiednél. Hogy most az bikolor lesz-e vagy rajzos, nem tudom, majdnem teljesen fekete a feje.
4/10 anonim válasza:
Azért ő biztos nem lesz annyira világos.
5/10 anonim válasza:
Ő biztosan nem lesz a megszokott rajzos. Sok sötétje marad felnőtten is.
6/10 anonim válasza:
Remélem... :)Bár azért fog világosodni, mert a szemöldökénél szőkül. Nem tudjátok, ezt sötét rajzosnak hívják, vagy bicolornak? Vagy az ugyanaz?
7/10 A kérdező kommentje:
Én ott vagyok leakadva, hogy a bikolornak mit nevezünk színileg?
Majd a rajzos, az a rex felügyelős, van fekete színű, meg ordas, s a bicolor a kettő keverée? hogy sötét is meg nem is?
2012. máj. 25. 15:25
8/10 A kérdező kommentje:
2012. máj. 25. 15:28
9/10 anonim válasza:
Pl ez itt egy bicolor kan.
Látod, szinte csak a lábán világosabb.
A Tied rajzos. Nagyon szép, amúgy hány kiló és hány cm?
10/10 anonim válasza:
Rajzos a kutyád. Még fog eltűnni a sötét részből belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!