Hogy tudnám leszoktatni a német juhászom hogy kiugorjon a kapun?
Vidd el sétálni pórázon, naponta 2x, legalább 1 órára. Fussatok, úsztasd, és adj neki feladatot, ami agyilag lefárasztja.
Unatkozik, persze, hogy nem fog egész életében egy udvaron ülni.
Vedd le a kaput, akkor nem ugorja át!
Viccen kívül, az utcában egy szomszéd úgy oldotta meg a problémát, hogy csinált egy olyan kutyakaput, ami csak befelé nyílik, azon a szomszédok elől vissza tud a kutya menekülni.
Ezen kívül a kapumagasítót ajánlom, akár egyszerű dróthálóból.
minek vettél egy ilyen kutyafajtát ha nem tudod lefárasztani meg megnevelni nem értem? Németjuhász ízig-vérig munkakutya,kell neki ahogy az előttem lévők is írták a feladatok,a lefárasztás és következetes nevelés! Javaslom hívj házhoz egy trénert ő segíteni fog neked,és menjetek el olyan kutyaiskolába ahol van ÖV!
Nem írtad hogy kan -e vagy szuka,de szerintem az ivartlanítás,ha még nem volt meg,sokat segítene!
De miért nem viszed el sétálni napközbe?
Attól nem oldódik meg a probléma, hogy azt írod, de este ugrik ki...
Le kell fárasztani napközbe és nem fog kiugrani.
Enyém is kiugrott egyszer, kétszer, aztán elvittem jó nagy sétára, meg futkároztunk, labdáztunk. Rá egy pár óra múlva valami miatt ( nagy szél volt azt hiszem) kinyílt a kapu, és még nyitott kapun sem ment ki, mert olyan fáradt volt. Pedig volt vagy egy fél óra legalább mire észrevettem, hogy kinyílt a kapu. Biztos, hogy észrevette, mert ablakot pucoltam és közbe kinéztem rá, és jobbra balra nézelődött, de nem ment el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!