Véradásról érdeklödnék hogy hol van az a kórház ahol fizetnek azért, ha vért adsz?
Nem tudom tavaly voltam 1 kórházban ahol azt mondták nekem hogy fizetnek a véradásért, az ott dolgozó mondta nálunk itt Pesten, de az első még ingyenes azért nem adnak semmit , de ha megfelelőnek találják akkor a többiért már fizettek volna csak akkor még nem volt 1 . éves a kisfiam igy nem lehetett , csak az a baj hogy nem tudom már a kórház nevét.
Viszont azt nem tudom mennyi lett volna a pénz, jaj valahol a Belvárosban volt, azért köszi!!
Tisztelt Kérdező!
Az alábbi helyen láthatja (bal oldalon) hol lehet vérplazmát adni és a tájékoztatóban elolvashatja, hogy Magyarországon vérért, vér alkotórészért nem fizethetnek, de megtérítik a rendelkezésre állás miatti időveszteséget, illetve az útiköltséget.
A "Donorok részére" fejezetben olvashat az adományozókkal szembeni elvárásokról.
A következő oldalon egy 2009-es próba van leírva, pénzösszeggel:
És például híradás ausztriai vértúrizmusról (elnevezés szerint ott sem a vérért fizetnek):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!