Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülcimpában levő fülbevalóly...

A fülcimpában levő fülbevalólyukat hogy lehet kitisztítani, ha piszkos, fekete?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
egy fülbevalót dugj át rajta sokszor, közben pedig mindig vizezd be.
2012. nov. 22. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
OK., vízzel nem próbáltam.:) Azt hiszem, pont a fülbevaló fogta meg...:) Te így tisztítod?
2012. nov. 22. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak így tudod kitakarítani, ha krémet kensz a fülbevalóra és bele dugod. De azt nem értem, ha bizsu annyi ideig nem szabad hordani, hogy lekopjon róla az ezüst réteg ! Vannak olyan hímző tűk amiknek nincs hegye , azt szappanozd be és told át a lyukon aztán jól mosd ki a szappantól. Alkohol is kitisztítja, ha fémszennyezés van benne
2012. nov. 24. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én alkoholos vattával szoktam, mindkét oldalról próbálom jó alaposan kitisztítani, utána a (letisztított) fülbevalót is átdugom rajta párszor, amikor kiveszem, mindig újra áttörölgetem szeszes vattával. Végül új alkoholos vattával újra a fülem, majd újra a fülbevalóm bedugóját, és kész.
2012. nov. 24. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alkoholos tisztítás a hivatalos verzió.
2012. nov. 24. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:

És alkoholt csak gyógyszertárban lehet kapni, egyben legalább egy decit? Mert akkor mihez kezdek a többivel?:) Nem is olcsó dolog.

3 éve van fülbevalóm, és most jött elő először ez a gond.

2012. nov. 24. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy normál háztartásban mindig van patika tisztaságú alkohol, hogy esetleg valakit baleset ér, akkor azzal kitisztítsa a sebet. Vagy pattanását kinyomta és alkoholos vattával letörli
2012. nov. 25. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!