Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3 órányi folyamatos úszás...

3 órányi folyamatos úszás káros lehet a szervezetre nézve?

Figyelt kérdés
bemelegítéssel , max. negyed óra pihenéssel
2012. nov. 21. 19:02
 1/3 anonim válasza:

Hát öö, szerintem nem. Élek azonban a gyanúval, hogy azért tetted fel a kérdést, mert valami rendellenes dolgot tapasztaltál magadon az úszás után. Vagy még nem úsztál 3 órát egyfolytában, csak szeretnél?

Káros alatt mit értesz? Az élet is káros, mert a szervezet egyfolytában öregszik :)

Szóval szerintem, ha valaki kondiban van, van megfelelő felszerelése (pl. hideg vízbe valami melegebb nem tom mi) és jól esik neki három óra úszás, akkor abban nem nagyon lehet rossz. :)

2012. nov. 21. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Megfelelő edzettségi állapotban nem káros. Ennyit, vagy még többet úsznak a Balaton átúszáson több százan minden évben.
2012. nov. 21. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem még nem úsztam meg csak szeretném feszegetni a határaimat kár okozása nélkül :)
2012. nov. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!