Tipp sárgás körömre?
pont azért ilyen ,mert feszt lakkozod.
az egy vegyszer ami hosszú időn át ha folyamatosan használod roncsolja a körömlemezt, ezért színeződött el.
hanyagold most 3 hétre a lakkot, vegyél inkább valami körömerősítőt vagy valami szert ami regenerálja a körmeidet..
Szia. Az tény, hogy rossz állapotban van a körmöd, nem tudom, hogy miért akarsz műkörmöt, annyira felesleges, káros és ronda, hogy az eszméletlen, de mindegy, nem ez volt a kérdés. A műkörmösök majd jól megmondják,hogy dehogy ártalmas, közben pedig megöli az igazi körmöt.
Amit tehetsz a sárgaság ellen az például az,hogy citromleves vízben áztatod, vagy szódabikarbóna. Egyszer velem is előfordult ilyen és nekem az segített, hogy mindennap citromsavval kezeltem, illetve nem festettem egy ideig.
21/L
a lakkozástól olyan. Sokmindent nem lehet vele tenni, a műkörömhasználatot nem befolyásolja, a köröm pedig el is fedi, aztán meg majd szépen lenő.
kedves 20/L válaszoló.
Igen, a műkörmösök azt mondják, hogy nem káros, mert nem az. A körmöt mellesleg nem lehet megölni, mert nem élő anyag, hanem elhalt keratin réteg. Mint a haj.
Az viszont tény, hogy elrontani el lehet, ha pl a körmös bolyhozás címszóval hülyére szétreszeli.
Ha ez nem történik meg, a körömnek az égegyadta világon semmi baja nem lesz, még több év műkörömhasználat után sem.
Az pedig, hogy ronda. Hát ja, mivel a körmösök 90% egyáltalán nem felkészült szakember, max elvégezte az iskolát, netán még azt sem. Viszont ízléssel nem vitatkozunk, ezért hogy kinek mi a ronda, ne más döntse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!