Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tipp sárgás körömre?

Tipp sárgás körömre?

Figyelt kérdés
Légyszi valaki segítsen! Én imádom festeni a körmöm és most épp piros volt rajta egy jó darabig. Most mostam le, és vettem észre, hogy a körmöm sárgás lett tőle. Nem tudom mitől van, de próbáltam lemosni, hátha csak egy kis festék, de nem, próbáltam lereszelni is, de nemigen használt... elég feltűnő és engem alapból is zavar, ha ápolatlannak tűnik a körmöm. A nagyobb gáz, viszont csak az, hogy kb 3 hét és szalagavatóm lesz, amire műkörmöt szeretnék, de félek, hogy nem múlik el addigra ez a sárgás akármi légyszi adjatok tippeket, ha már találkoztatok ilyennel. :) Előre is köszi!

2012. nov. 21. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

pont azért ilyen ,mert feszt lakkozod.

az egy vegyszer ami hosszú időn át ha folyamatosan használod roncsolja a körömlemezt, ezért színeződött el.

hanyagold most 3 hétre a lakkot, vegyél inkább valami körömerősítőt vagy valami szert ami regenerálja a körmeidet..

2012. nov. 21. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Az tény, hogy rossz állapotban van a körmöd, nem tudom, hogy miért akarsz műkörmöt, annyira felesleges, káros és ronda, hogy az eszméletlen, de mindegy, nem ez volt a kérdés. A műkörmösök majd jól megmondják,hogy dehogy ártalmas, közben pedig megöli az igazi körmöt.

Amit tehetsz a sárgaság ellen az például az,hogy citromleves vízben áztatod, vagy szódabikarbóna. Egyszer velem is előfordult ilyen és nekem az segített, hogy mindennap citromsavval kezeltem, illetve nem festettem egy ideig.

21/L

2012. nov. 21. 17:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippet:) remélem beválik
2012. nov. 21. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

a lakkozástól olyan. Sokmindent nem lehet vele tenni, a műkörömhasználatot nem befolyásolja, a köröm pedig el is fedi, aztán meg majd szépen lenő.

kedves 20/L válaszoló.

Igen, a műkörmösök azt mondják, hogy nem káros, mert nem az. A körmöt mellesleg nem lehet megölni, mert nem élő anyag, hanem elhalt keratin réteg. Mint a haj.

Az viszont tény, hogy elrontani el lehet, ha pl a körmös bolyhozás címszóval hülyére szétreszeli.

Ha ez nem történik meg, a körömnek az égegyadta világon semmi baja nem lesz, még több év műkörömhasználat után sem.

Az pedig, hogy ronda. Hát ja, mivel a körmösök 90% egyáltalán nem felkészült szakember, max elvégezte az iskolát, netán még azt sem. Viszont ízléssel nem vitatkozunk, ezért hogy kinek mi a ronda, ne más döntse el.

2012. nov. 22. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!