Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap egy csomót vettem...

Tegnap egy csomót vettem észre a nyakamon bal oldalt, alul. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nézzetek hülyének,nagyon megvagyok ijedve,orvoshoz fogok menni

a helyét kb. úgy tudnám leírni, hogy nyakam baloldalán, alul,fülcimpa alatti kis mélyedéssel egy vonalban van ez a csomó.Olyan...borsó nagyságú. De tegnap nagyon megijedtem...mi lehet ez ?

2009. aug. 15. 20:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
remélem érthető voltam :)
2009. aug. 15. 20:02
 2/14 anonim válasza:
Az a nyirokcsomód. Alkattól függően változik a nagysága. Betegség előtt/közben lehet keményebb vagy nagyobb.
2009. aug. 15. 20:09
 3/14 A kérdező kommentje:

van annyira lent is nyirok csomó ?nem is tudtam :)

mert kb egy fél ujjnyival van a kulcscsontom felett

2009. aug. 15. 20:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Tapintsd ki magadnak mas helyeken pl, a honaljadban nincsen-e megnagyobbodva, vagy a lagyeknal.
2009. aug. 15. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:
máshol nincs ,csak itt
2009. aug. 15. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Akkor nem hinnem hogy nagy a gond, esetleg van valami gyulladas a szervezetedbe.

Ezt egy verkeppel hamar megnezik neked ;)

2009. aug. 15. 20:29
 7/14 anonim válasza:
Hát ez sokminden lehet o.társamnak honalja alatt volt és kivették , de nyirokcsomonál kezdődött nagyapámnak is és nyirokmirigy rákja. Nem megijesztésből írtam majd orvos megmondja.
2009. aug. 15. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, kb. 16 éves korom óta. Megfigyeltem, hogy mindig az előtt jön elő, hogy megfájdulna a fogam. Most 25 vagyok, de még mindig elő szokott fordulni, ugyanis jön a bölcsességfogam. Volt, hogy egy hónapon keresztül minden nap ott volt ez a csomó a nyakamnál, csak nekem a jobb oldalamon. De nekem szokott is sajogni néha, vagy van, hogy belenyilall, hasogat. Neked szokott ilyen lenni?
2009. aug. 15. 20:30
 9/14 anonim ***** válasza:

ha ott van beduzzadva akkor lehet vmi kezdődő torokgyulladásod van. nézd meg h az álladnál nincs e megnagyobbodva. az állad alatt 2 oldalt.

a nyirokcsomó megnagyobbodás ált egy gyulladást jelent a környéken

2009. aug. 15. 20:31
 10/14 A kérdező kommentje:

basszus, pont a ráktól féltem

tegnap alig tudtam miatta elaludni :S

deaköszi a válaszokat

2009. aug. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!