Mért van az egyes Ínkontinens személyek büszkén mutatják interneten rajtuk pelenka van?
Figyelt kérdés
Legtöbb Ínkontinens ember normálisan titkolni szokta főleg Magyarországon élők és nem töltik fel a közösségi oldalra az olyan fényképeiket pelenkában vannak.
Elég szomorú a legtöbb érintetteknek Inkontinenciával élnek együtt.
2012. nov. 17. 21:02
11/12 anonim válasza:
ABDL vagyok (tehát kedvtelésből hordok pelenkát és gumibugyit). Én nem szoktam mutogatni nyilvánosan, de nem szégyellem, ha szóba kerül, vagy esetleg valaki rákérdez. Nagyon régóta megvan ez a fajta vonzódásom a pelenka hordásához, illetve az ellenkező neműeken is szeretem látni, hogy hordják. Nem tudok, de nem is akarok ellene tenni, mivel jól érzem így magam. Nálam ez egyike a fétiseimnek, és szexuális töltetű játéknak tartom. Ez a szenvedély jobb mint drogozás vagy alkoholizálás, és senkinek sem ártok vele, pláne nem magamnak. Van amúgy, aki inkontinens beteg és egyben ABDL is, bár ez ritkább. Amúgy mi pelenkakedvelők nem vagyunk olyan kevesen, mint ahogyan azt az ember sejtené, csak legfeljebb titkoljuk. Sok kívülálló sajnos tévesen egyszerűen összemossa ezt a pedofíliával, amihez viszont határozottan és szigorúan semmi köze nincs ennek a dolognak, mivel az AB, a DL és az ABDL az infantilizmus egy-egy fajtája. Az inkontinens betegeket pedig nagyon sajnálom és tisztelem - nem szeretném, ha a pelenkakedvelők életvitelét félreértenék: én ahány ABDL emberrel beszéltem eddig, mindegyikük tisztelettel beszélt az inkontinens társainkról, akik sajnos nem tehetnek róla, hogy pelenkát kell hordaniuk.
12/12 anonim válasza:
Ezen gondolkodtam már, hogy indítok egy youtube csatornát, ahol ez lesz a téma, mint pl a Diaper Dynamo-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!