Mért van az egyes Ínkontinens személyek büszkén mutatják interneten rajtuk pelenka van?
Legtöbb Ínkontinens ember normálisan titkolni szokta főleg Magyarországon élők és nem töltik fel a közösségi oldalra az olyan fényképeiket pelenkában vannak.
Elég szomorú a legtöbb érintetteknek Inkontinenciával élnek együtt.
Hol láttál te ilyent?
Meg hadd kérdjem meg: miért írod konzekvensen nagybetűvel, hogy "Inkontinens"? A rák-ot sem írjuk úgy pedig randa egy betegség.
Normális választ kérnék.
Más részt azért írtam laptopon nem könnyű úgy gépelni a szövetet mint sima asztali számítógépen.
Nem tudom, hogy most összekevered-e a kettőt, de van az az eset, amikor valakit szexuálisan izgat a pelenka a partneren, saját magán. Esetleg ilyen képeket láttál?
Meg van az akinek egészségügyileg van rá szüksége. Ez utóbbira viszont én egyetlen egy példát sem láttam még, hogy dicsekedne vele.
"A kérdező kommentje:
Normális választ kérnék.
Más részt azért írtam laptopon nem könnyű úgy gépelni a szövetet mint sima asztali számítógépen."
Olvasd el most is mit írtál. Erre még igyekezettel sem lehet normálisan válaszolni. Másrészt a válaszolók mindegyike azt írta, hogy ő még nem találkozott erre büszke pelenkás emberrel. Mi van ebben nem normális?
-es miert is kellene szegyellni a pelenkat vagy a gumibugyit?
Jomagam az uszodaban is hordom,es aki nem vak..................................
-ahhoz mar tul regota hordok pelenkat es gumibugyit hogy most kezdjek jajjdepruuuuud-kodni miatta.
Persze a csak hobby-bol hordokat en se igazan ertem,de hat ez van.izlesek es pofonok......ahogy a momdas tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!