Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Listerin szájvíz pattanás ellen?

Listerin szájvíz pattanás ellen?

Figyelt kérdés
Elég pattanásos vagyok mindent próbáltam de semmi nem segít. Gondoltam kiprobálom ezt is. Szerintetek lehet tőle valami bajom?

2012. nov. 16. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

mármint hogy az arcodra kened?

Miket próbáltál ki? Professzionális termékeket? jó kozmetikust? Szedté cinket? Vagy használtál cinkes ecsetelőt? Napi arcitisztítási rutinod milyen?

2012. nov. 16. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindent kiprobáltam már fel sem tudnám sorolni. Kozmetikushoz nem akarok menni. És igen úgy gondoltam hogy az arcomra kenem.:D
2012. nov. 17. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
szarrá fogja szárítani és könnyen be is gyulladhat tőle az egész arcod, és nem fogja megoldani.Van egy vendégem okosan bekente az egész arcát fogkrémmel mert hogy az jó a pattanásokra. ja ha épp arrra teszel egy picit, na de neki úgy begyulladt ettőla remek paskolástól hogy 3 hét volt mire helyre jött neki. Hát elég buta hozzáállás ez a kozemtikushoz nem akarok menni dolog. Ha zaért mert pasi vagy megnyugtatlak hogy rengeteg pasi/fiújár már, de legalább annyit tegyél hogy nála veszel termékeket, tonik krém ilyesmi. Milyen termékeket használsz otthon? Mivel tisztítod? Ja és ajánlom a cinket napi 1 szem és sokat javít a bőrön.
2012. nov. 17. 09:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg van ilyen Garnier Pure meg vett anyum gyógyszertárba Svédcseppet meg szappan. Az a pure cucc semmit nem segít a svédcsepptől talán kicsit jobb de nem sokkal.
2012. nov. 17. 15:49
 5/5 anonim válasza:

Itt most egy reklám éppen, Pattanásos a bőre?

Bőrpanaszait talán ételintolerancia okozza! szöveggel.

igen lehet az is, lehet hormon plusz olajos magvak, kakaó is, stb. vannak mégis, akik hasonló korban nem v- nem annyira pattanásosak. A tisztítása fontos, naponta többször. A Listerine szacilátot tartalmaz, ami valóban jó a pattanásra. Egész arcot nem kellene lemosni, bár, ha csak egy fertőtlenítő lemosás, ami el lesz 1 perc múlva távolítva, lemosva, akkor nem valószínű ártana. Mégis jobb azt csak a pattanásra szerintem. Annál is inkább jó lehet, mert pl. körömgombára is ajánlják, és nem csak a szalicil miatt, hanem alkoholok és eukaliptol tartalma miatt is. Persze kozmetikushoz járni sem utolsó dolog, főleg a kozmetikusnak! -- Meg lehet próbálni szalicilos szeszt a gyógyszertárból, csak a megfelelő helyre fültisztító pálcával, naponta. És lehet sósvizes arclemosás is, ami szintén antiszeptikus. Kevesebb rágcsi, több sárgarépa és gyümi.

2015. febr. 6. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!