Van ilyen furcsa dolog az állkapcsodnál?
tapogassátok át az alsó álkapcsotok kérlek benneteket és baloldalon a cimpával megegyező magasságban találtok 1kis porc szerű vmit az mi?:S(picit lentebb is kell lennie 1 iesminek bár lehet az az ádámcsutka része, nagyon meg vagyok ijedve mert jobb oldalon nincs.
írjatok kort és nemet is és h nektek van-e ien porc szerű dolog ott. nagyon köszönöm
Nem merem mert lehet vmi komolyabb.. és amiről nemtudok az nem fáj, biztosan jól át tapogattad a jobb nyaki részt? pontosabban itt (ahol fekete pont van ott kell keresni)
Nekem is van olyan, de mindkét oldalon. Igaz, csak egy kicsit érzem. Nem tudom, mi lehet. :S
16/L
köszi h írtál, de ha piszkálod akk érzékeny a füledrészénél? mert nekem kicsit az, de az ádámcsutkámnál nem érzékeny
megnyugodtam h neked is van:D
Első válaszoló vagyok..,kitapogattam de az ádámcsutka részen én nem érzek semmit,bár mandulám sincs,lehet összefügg!Lehet én egy ufó vagyok,de most is megnéztem az ábra alapján és az alsó állkapcsomon sincs semmi porc!!
Félni meg ne félj,nyugodtan menj csak el ultrahangra..,gondolj bele hogy megfogsz nyugodni,hogy nincs semmi,ha ne adj isten meg van,akkor idejében tudod kezelni!;) De egyébként fáj,vagy zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!