Érdemes ennyivel orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
Tegnap egész nap ment a hasam és hánytam, mert hányingerem volt, ezért kierőltettem, utána jobban éreztem magam. (de nem volt semmi, csak képosztadarabok. Most éjjel is hánytam, de most rendes emynniséget, de most is jött káposzta. Szerintem a tegnapelőtti székelykáposzta-joghurt párosítás tett be nekem, de anya erősködik, hogy menjek orvoshoz. Nme felesleges? Ma teljesen jól érzem magam..2012. nov. 14. 07:37
2/4 anonim válasza:
Ha tudod mitől volt és már jól érzed Magad annyira, hogy suliba menj, akkor nem kell orvoshoz menni.
3/4 A kérdező kommentje:
Elmentem végül. Valami vírusos izé.. :)
2012. nov. 14. 15:02
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez van, én holnap megyek orvoshoz, nálun inkább anya erősködik, hogy menjek suliba, de még be is lázasodtam, szóval semmiképp se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!