Agorafóbiám van?
Félek a tömegben, szorongok. Nem is merek a szembejövő emberek szemébe nézni, inkább a földet pásztázom. Pl. ha az osztály elé kell kiállni, bénázok, nem tudok koncentrálni, nagyon szorongok.
Utána olvastam kicsit a betegségnek, és én is olyan típus vagyok, aki itthon ül a szobájában. Itt érzem magam a legnagyobb biztonságban. Sosem szeretek egyedül menni sehova, mindig kell hogy valaki velem jöjjön. Mindig rettegek hogy mi fog velem történni és mi van, hogyha nem tudom megoldani. Mindig arra gondolok, hogy úristen, most ki mit gondol rólam. Eléggé zavar, hogy ilyen vagyok. :S
Vélemény?
16/L
Agorafóbiának is vannak szintjei természetesen, szóval lehetne azt mondani hogy akár az is lehet, de fizikai tünetei is vannak. Verejtékezel, remegsz, zsibadsz.
Én azt mondanám hogy nincs neked ilyen, inkább a megfelelési kényszeredet éled meg érzékenyebben mint mások.
szerintem is beszélj valamilyen orvossal
de vannak nyugtató gyakorlatok is amik állítólag segítenek ha rájön a szorongás, de az is lehet hogy először gyógyszert ír fel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!