Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki emlékszik még mi volt...

Valaki emlékszik még mi volt a neve az alábbi terméknek?

Figyelt kérdés
Megfázás kezelésére volt és a mellkasra vagy a hátra kellett kenni (már nem emlékszem). Tudtommal már megszűnt, de kíváncsi vagyok mi volt neve. Kb. 2000 előtt volt kapható talán (de lehet még egy picit később is).
2012. nov. 9. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
az már 3000 éve volt és Vietnámi balzsam ... illóolajat tartalmazott, utáltam ... most ez [link]
2012. nov. 9. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez volt: [link]

Most újra kapható.

2012. nov. 9. 22:37
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: nem erre gondoltam, de azért köszi. Nem sok emlékem van róla kiskoromból de tuti nem "vietnámi balzsam" volt hanem valami más (talán kékes-zöld volt a csomagolása ez még rémlik).

2. válaszoló: nekem is ez a név rémlik, de semmit nem találok régebbi termékekről...talán csak hasonló volt a neve.

2012. nov. 9. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
A mellemre is mami! :DDDD Igen, az a Wick VapoRub volt :D
2012. nov. 9. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:
igen ez volt az:) így már én is megtaláltam. Tudja valaki miért nincs már forgalomban?
2012. nov. 9. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Újra kapható:-):-)
2012. nov. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!