Ha az alkoholtol berug valak akkor nem emlékszik másnap? (alkohol, emlékezés)
Figyelt kérdés
Szóval ha valaki berug akkor nem emlékszik a berugás idejére? Másszóval ha én tegnap berugtam volna akkor most jozanul nem emlékezhetnék a tegnap estére? Mert hallotam olyat ,hogy a ghb drog jár emlékezet vesztésel ,de az egyik barátom aki egyetemre jár azt mondja nem jár emlékezet vesztésel ,de a valóságba is tudok esetekről ,hogy emlék vesztés volt. Légyszi értelmes válaszokat. :)2012. okt. 18. 06:12
1/4 anonim válasza:
13 évesen kíváncsiságbol berugtam és az égvilágon semmire nem emlékszem. Mostanában ittam és kiestek dolgok minden esetben úgy hetven százalék. Ilyesmik esnek ki, h hányszor voltam pisilni, mit mondtam, mennyit ittam, hányszor ébredtem fel miután ledoltem aludni. Másnapos nem szoktam kenni, alapból annyit nem iszom és csak házat iszom pl froccsot. Néha Sopronit.
24/N
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez több mindentől függ. Én 23 vagyok és tényleg csak néha iszom alkoholt, legutóbb 2,5 l sör és fél liter bor után is józan tudtam maradni és mindenre emlékszem abból az estéből, amikor is egy csajjal voltam aki ugyanannyit ivott mint én csak ő az este végére már nem emlékszik. Persze ha pl még néhány felest is bedobtunk volna akkor lehet hogy más lett volna a helyzet...
3/4 anonim válasza:
De ha nem iszol meg tizen evesen 5 litert akkor emlekzni fogsz! En 14 vagyok! Egyszer meg ittam 2 liter bort vagy is tavaly! Igen berugtam! Nem kell a szuleimet szidni nem tudtak rolna! Mamaval voltam otthon o pedig ugy tudta alszom de ez most mindegy! nem pontosan de mindenre emlékszem! Tehat nyugi 80% h emlekezni fogsz! a drioggal nem tudom mi a helyzet! En nem probaltam esd nem is fogom! Neked is ezt ajanlom!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amugy 16 éves vagyok és fiú. :) Drogokat nem akarok kiprobálni soha.
2012. okt. 21. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!