Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik, ha 90 db 1 mg-t...

Mi történik, ha 90 db 1 mg-t frontint veszek be egyszerre?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék élni....Kilátástalan a helyzetem. Semmiféle jövedelemmel nem rendelkezem, elhelyezkedni nem tudok, nincs mit enni. Már csak alszom szinte, 10db 1 mg.os frontinnal.

Előfordult, hogy 3x10 1 mg os frontinnal aludtam, szinte egész nap. Alvásba menekülök.59 éves vagyok.

2012. nov. 8. 01:20
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Hát figyelj!!! majdnem reggel van,de ekkora ökörségre már felültem az ágyban!

Csak hogy tudd,,,én is 59 éves férfi vagyok!!!3 éve szedem a frontint depresszióra,mivelakkor veszítettem el a feleségemet...Azt mondják függőséget tud okozni,én minden erőmmel azon vagyok,hogy elhagyjam valahogy,mert ez kábítószer,már ott tartok hogy elég hetente egy szem,mert egyébbként rosszul érzem magam!!!

De hát el nem tudom képzelni,hogy nem találsz kiutat a helyzetedből,,,csak van valakid akihez lehet fordulni!

Ne menekülj az élettől,mert aki feladja az gyáva!Én vénségemre megtanultam számítógépezni,,,több társkereső oldalon is levelezek külömböző emberekkel,,,nekem sincs munkahelyem,de szeretem a szakmám és az emberek igénylik a tudásomat,,,így tudtam talpraállni a depresszióból amit a társam elvesztése okozott.Mozdulj ki otthonról,csak van valaki ismerősöd akivel beszélgethetsz,,,vagy családtag,,,az emberek nem olyan rosszak,,,de ha elbújsz előlük senki nem tud segítőkezet nyújtani!!!

Ha szám.gépezni tudsz akkor sok ismerősöd lehetne,,,Sajnos a gyógyszerfüggőségen csak szakember tudna segíteni! Írjál,,,akár "privátban"is! szivesen válaszolok!!! Üdvözöllek!

2012. nov. 8. 04:29
 2/4 fcsenike ***** válasza:
100%
Én "csak" 23 vagyok, de ez butaság!!!!! Ennyi idősen tudnia kéne, hogy minden rosszból van kiút, akármilyen rosszul is érzi magát az ember!! Csak próbálja meg felvidítani magát. olvasgasson...vagy valami. :)
2012. nov. 8. 06:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos pontosan tudom, milyen ez az "alvásba menekülés".

Visszagondolva maga a pokol, de ha sikerül kimászni belőle, utólag nem is fogod érteni, hogy élhettél így.

Ilyen nagy mértékű gyógyszerfüggőség és depresszió leküzdéséhez viszont már kórházi kezelés kell.

Hidd el, az orvosi segítség és az akarat párosával új életed lehet!

2012. nov. 8. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

nem öl meg. csak károsítja az agyad, meg belső szerveid. meg nem lesz egy kellemes menet.

amúgy ne felejtsd el, hogy ősz van. ez mindenki hangulatának nagyon betesz. egy tavaszt még nézz meg lehet majd feldob, hogy lehet mászkálni pólóban a természetben, úszni a velencei tóban. ezekhez nem kell pénz.

esetleg táncolj. az nagyon jó.

2012. nov. 8. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!