Vesekő zúzásával kapcsolatos kérdés? (Többi lent)
Szóval, van a vesémben 2 db körülbelül 3 mm-es vesekő. Eddig még soha nem volt, szóval nem tudom milyen típusú. Próbáltam magamból "kihajtani" sok ivással és Rowatinex-el, de nem jött ki, és holnap megyek ilyen ultrahangos törésre.
Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire fájdalmas dolog? Olvastam sok mindent, egyik helyen azt írják, csak akkor fáj, ha követ találnak el, mások azt mondják, hogy eléggé fájdalmas... Örülnék, ha egy orvos vagy egy ilyen beavatkozást már átélt személy írna.
Ja, és annak mennyi az esélye, hogy a követ szét tudják zúzni? Mert anyuét annak idején nem tudták megoldani, nem tört szét.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni,csak azt mondom hogy hamarabb is fel tehetted volna a kérdéseidet mivel vannak a bajodra természetes megoldások.
Nem tudom hallottál e Gyuri bácsiról a füves emberről,én láttam a youtubon tőle előadásokat és valamelyikben elmesél egy történetet,hogy egy anyuka hozzáfordult hogy a gyerekének van vese köve,és hogy van e megoldás és ő elmondja hogy mi és mire mentek volna vesekő eltávolításra már nem volt mit...
Szóval valamit ajánl és én még ajánlom neked és a családodnak hogy vegyetek nyírfalevél teát mert jó nagyon erre a célra,és nézd meg a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!