Gombás a körmöm? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lábamon az egyik köröm nyáron elkezdett fehéredni( ezalazz értem azt hogy fehér foltos lett :/ ) és egy kicsit meg vastagodni , aztán leesett az a körmöm. Most pedig visszanőtt és ugyanolyan fehéres. A kislábujjam és a gyűrűs lűábujjam olyan. Nem tudom ez miértvan ? A többi körmöm egészséges2012. nov. 7. 20:36
1/2 anonim válasza:
Ez nekem nem tűnik gombának. Miért hagytad idáig fajulni a dolgokat anélkül hogy orvos látta volna?:-o
2/2 anonim válasza:
Gombás vagy bakteriális. Áztasd be sós ecetbe, vagy törölgesd citrommal.
Minden fürdés után alaposan töröld szárazra, és külön törölközőt használj arra a lábadra, amit gyakram kimosol.
Ügyelj arra is, hogy ne fertőzd újra a körmödet. Minden zoknidat alaposan mosd ki, és a cipőidet is belülről fújd be gombaölő sprével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!