Álmomban rágom a körmöm. Hogyan szokjak le?
Figyelt kérdés
15 vagyok, és rengetegszer próbáltam már nem rágni a körmöm... most már elhatároztam hogy nem is fogom megtenni. De reggelente arra leszek figyelmes hogy tövig lerágtam őket.... Próbáltam ilyen speciális körömlakkot, de az sem segített. Hogyan tudnék tenni ellene? :)2012. okt. 18. 17:05
1/4 anonim válasza:
Ragaszd le erős leukoplaszttal az ujjaidat, vagy a szádat. :)
Inkább az ujjaidat.
3/4 A kérdező kommentje:
de a kesztyű úgyis leesne. meg megsülne a kezemxD
2012. okt. 18. 17:29
4/4 MRC31 válasza:
Nagyon erős, belső feszültségeket, félelmeket élsz át és tudatlanul is így reagálsz a tehetetlenségből. Ülj le és őszintén beszélgess magaddal, hogy mi is bánt, nem kell fennhangon, csak, hogy megtudd mi gyötör és tudsz-e rajta változtatni. Ha tudsz cselekedj emennyire a lehetőségeid engedik, ha nem tudsz akkor elfogadással engedd el a bánatot mert nem a Te dolgod azt megoldani.
Addig is, a ragtapasz a szájra lehet gyerekesnek és viccesnek tűnik de részmegoldásnak megfelel. Lehet, hogy macerás, de már ez is mutatja, hogy megoldást keresel és az elméd rá fog állni, hogy megoldást keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!