Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Úgy érzem "Nagywécéznem"...

Úgy érzem "Nagywécéznem" kell, de mégsem ez miért van???

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Reggel mikor felkelek elmegyek wc-re minden rendben.

És mielőtt indulok suliba vagy KOMOLYAN 30-SZOR elmegyek. De persze semmi nem jön. Úgy érzem kell, de mégsem jön semmi.Suliba is, kimegyek wc-re de persze szinte semmi nem jön csak nagyon minimális. És tudom hogy reggel elmentem, semmi nem lehet bennem, de úgy érzem kell.

Mit tehetnék ellene??

Vagy ez miért van?

2012. nov. 7. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Vizsgáltasd ki magad, menj el a háziorvoshoz és egyél sok natur probiotikumos joghurtot.
2012. nov. 7. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lelki okai vannak. Mi történt a suliban ami miatt szorongsz?
2012. nov. 7. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Jah, igen és azt kifelejtettem hogy csak akkor ha suliba kell mennem, szóval nem daganat vagy egyéb.. Pl ha nem kell mennem,hétvége van semmi bajom! Már kiskorom óta ilyen vagyok! Főleg ha még készülök is. 8. os vagyok!

Régen is úgy volt, ha bejelentették héfőn hogy pénteken doga én egész héten készültem alig bírtam elmenni suliba,tisztára stresszeltem és még a 10-8 at is 5 nek számoltam. Ha pedig elémnyomnak egy órán egy feladatot amire semmit nem készültem és óra végén beszedik az szinte mindíg jól sikerül! 6-7. be Lesz@rtam a tanulást, és akkor kényelmesen megvoltam 3.8 és semmi stresszes bajom nem volt. Most meg készülök meg minden mert ugye számít a félévi, és egyre rosszabul sikerül, és még stresszes is vagyok.

2-3. ban voltun pszihológusnál, azt javasolta hogy küzdjem le magamban a streszt. De nem nagyon sikerült.

Alsóban nem sikerült de megvoltam lazán 4,5. 5. ben már nem. 6.-7. ben már minden rendben volt mert nem nagyon figyeltem, azt sem tudtam hogy doga lessz így nem stresszeltem rá előre, megvolt a 3-4. Egyedül matek 2 es. Mivel szüleim látták hogy a matekot tanulom a többi meg jó így nem szoltak semmit. Most meg szüleim nem szólnak, mert ugye már nagy vagyok, és most meg már tudom, hogy mennyit számít hogy jól tanuljak és ezért stresszelek.

Hogyan kűzdjem le??

Vagy mit ajánlotok??

Nagyon megköszönném! :)

2012. nov. 7. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez fordítva volt. Úgy éreztem, hogy nem kell és ...kellett. De már késő volt.
2012. nov. 7. 17:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Vagy csak hülyeségből írod?? :D Egyépként mások válaszát is várom, akikkel volt már ilyen, vagy van!
2012. nov. 7. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, amit a pszichológus. Próbáld leküzdeni a stresszt.
2012. nov. 8. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!