Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüdőembóliára jó az aspirin...

Tüdőembóliára jó az aspirin protect? Férjem rosszul van!

Figyelt kérdés
A férjem 28 éves és tüdőmebóliát kapott de még nem találták meg a vérröget de rosszullétek jönnek rá alig kap levegőt, de az ügyeleten nem segítettek rajta mert nem volt rossz az EKG-ja ezért elengedték, De máskor is volt neki kisebb embóliája!!! Segíthet az aspirin szerintetek ha bevesz egyet? Msot is ájulás kerülgeti!
2009. aug. 12. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ilyenkor ha lehet, mindig be kell venni, hogy további embólusok ne alakuljanak ki, illetve van rá esély, hogy a már meglévőt oldja. Nekem így tanította egy mentőtiszt.
2009. aug. 12. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

utolsonak igaza van. na mi lett veletek? irj, mert aggodunk.

sürgis

2009. aug. 13. 08:20
 13/14 A kérdező kommentje:
befektették és megvizsgálták kapott infúziót és már itthon is van szerencsére jobban érzi már magát!!! sőt már tervezi, hogy menjünk el kirándulni holnap valamerre!!! valószínűleg az infúzió segített neki egyébként írtak fel gyógyszereket is ma fogom kivenni. remélem nem lesz több ilyen! köszönöm, hogy segítettetek nagyon rendes tőletek! a sürgősségin is mondta a doki, hogy már nem szabadott volna elengedni múltkor! úgyhogy most már nyugodtak vagyunk a röntgen is negatív volt most reggel! nyugodtan engedték haza de egyelőre pihenjen azt javasolták, bár ő már a kiruccanást tervezi :-) mégegyszer köszi mindenkinek!!!!!
2009. aug. 13. 09:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

21:05-ös vagyok. Nagyon örülök, hogy jobban van! Én is ezen csodálkoztam, hogy mi az, hogy a múltkor hazaküldték! Azért mond neki, hogy tényleg pihenjen, ne vigye túlzásba a nyüzsgést. Lesz még ideje nyaralni meg minden másra hál' Isten.

22/L (ápoló)

2009. aug. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!