Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüdőembóliára jó az aspirin...

Tüdőembóliára jó az aspirin protect? Férjem rosszul van!

Figyelt kérdés
A férjem 28 éves és tüdőmebóliát kapott de még nem találták meg a vérröget de rosszullétek jönnek rá alig kap levegőt, de az ügyeleten nem segítettek rajta mert nem volt rossz az EKG-ja ezért elengedték, De máskor is volt neki kisebb embóliája!!! Segíthet az aspirin szerintetek ha bevesz egyet? Msot is ájulás kerülgeti!
2009. aug. 12. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is küldtek már haza ügyeletről vakbélgyulladással, hátha perforál és kipurcanok. Ennyit az ügyeletről...

Hívd ki a mentőt, mondd neki, hogy elájult a férjed (kicsit lehet kamuzni), és vigyék be. Azért nonszensz hogyha nem találják, akkor nem is keresik tovább! Legyetek agresszívak, ne hagyátok lerázni magatok.

2009. aug. 12. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vegyen be aspirin protectet mindenképp. Szedheti folyamatosan is. De ha ilyen rosszullétek gyötrik, menjetek vissza az ügyeletre.

(eü. dolg.)

2009. aug. 12. 20:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

én a sürgösségin dolgozom, sztem hivj hozzá mentöt. mi az hoy elküldik az ügyeletröl? nem minden emboliásnak van tipusos ekg-ja.. (tapasztalat)

amugy ki mondta hogy emboliája van?

2009. aug. 12. 20:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, hívj mentőt! Ez nem játék és akut rosszulléttel nem lehet valakit elküldeni!!
2009. aug. 12. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
volt már neki máskor is és sokadik EKG mutatta ki és intenzívre került!!! ott kapott aspirint akkor és haza jött 3.nap panaszmnetsen már!
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
kórházba vidd zonnal!
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

megint és a sügösségiröl..

ha alapos gyanu van hogy embolisa van ne mozogjon sokat és vegye be azt a bogyot mert az nagyon jo erre. majd irj hogy mi van ,kibáncsi vagyok és aggodok.

sürgis

2009. aug. 12. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

sürgis vagyok.

a sok kicsi emboliábol lehet egyszer egy nagyobb amit még a mütöben sem tudnak megoldani, nem hogy egy ügyeleten, felelötlen a dokitok. menjektek be a korházba, el fognak látni.. én aggodnék 28 évesen..

sürgi

2009. aug. 12. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, majd mindenképp írd le, hogy mi lett, én is aggódok. De most indulás a sürgősségire, vegye be az aspirin protectet (oldja az embólust)!
2009. aug. 12. 20:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért az Aspirin inkább megelőzésre való, ilyen akut esetben nem biztos, hogy elég. Úgyhogy mentő!
2009. aug. 12. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!