Tüdőembóliára jó az aspirin protect? Férjem rosszul van!
Engem is küldtek már haza ügyeletről vakbélgyulladással, hátha perforál és kipurcanok. Ennyit az ügyeletről...
Hívd ki a mentőt, mondd neki, hogy elájult a férjed (kicsit lehet kamuzni), és vigyék be. Azért nonszensz hogyha nem találják, akkor nem is keresik tovább! Legyetek agresszívak, ne hagyátok lerázni magatok.
Igen, vegyen be aspirin protectet mindenképp. Szedheti folyamatosan is. De ha ilyen rosszullétek gyötrik, menjetek vissza az ügyeletre.
(eü. dolg.)
én a sürgösségin dolgozom, sztem hivj hozzá mentöt. mi az hoy elküldik az ügyeletröl? nem minden emboliásnak van tipusos ekg-ja.. (tapasztalat)
amugy ki mondta hogy emboliája van?
megint és a sügösségiröl..
ha alapos gyanu van hogy embolisa van ne mozogjon sokat és vegye be azt a bogyot mert az nagyon jo erre. majd irj hogy mi van ,kibáncsi vagyok és aggodok.
sürgis
sürgis vagyok.
a sok kicsi emboliábol lehet egyszer egy nagyobb amit még a mütöben sem tudnak megoldani, nem hogy egy ügyeleten, felelötlen a dokitok. menjektek be a korházba, el fognak látni.. én aggodnék 28 évesen..
sürgi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!