Miért szúr a szívem?
Figyelt kérdés
Már egy hete mindennap legalább 5ször beszúr a szívem és körülbelül másfél hete rengeteget tanulok, mert 2 helyre járok suliba és mindjárt itt a december vizsgaidőszak és nagyon félek, mert államin vagyok és nem akarok lecsúszni és emiatt sokat streszelek, meg az anyag is nehéz amiatt is ideges vagyok és nem tudok aludni, forgolódok. Ennek be tudható a gyakori szívszúrás? Előtte mindig ideges vagyok és gyorsan el kezd verni a szívem, meg reggelente erre ébredek.... Az a baj, hogy nagyon nincs is időm orvoshoz menni, esetleg egy kis nyugtató használna? Gyerekkoromban volt egy kis szívzörejem, de azt mondták nem problémás, nem is kellett kontrollra járnom.2012. nov. 5. 16:14
1/2 anonim válasza:
Stress, kimerultseg, faradtsag! SOk pihenes es egyel rendesen.
2/2 anonim válasza:
Ja, folyadekbevitel. Etelek kozul: banan, olajos magvak, cekla. Nezz utana, h mi jo meg a szivnek es stressz ellen. Azt hiszem a zabpehely is. Nem vagyok orvos, de nekem is szur mostansag a szivem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!