SOS -SOS Mit csináljak ha nagyon fáj a fogam? Otthoni praktikák érdekelnének! Nem pedig száj víz stb. (sértő válaszokat nem kérek! )
Figyelt kérdés
SOS -SOS Mit csináljak ha nagyon fáj a fogam?
Otthoni praktikák érdekelnének!
Nem pedig száj víz stb..
(sértő válaszokat nem kérek!)
2012. nov. 4. 20:33
11/16 anonim válasza:
A legegyszerűbb álasz agy kihúzod vagy elmész a fogorvoshoz
12/16 mosi04 válasza:
2 napot bírtam ki a szemfogammal de keservesen a 2 nap alatt max 3órát tudtam csak pihenni aludni egyáltalán nem aztán eljött a hétfő alig vártam felmentem a körzetihez de azt mondta kihúzhatja de ha beletörik a fog mennem kell szájsebészetre kértem egy beutalót és másnap délelőtt elmentem addig cataflamot szedtem hogy mégis ne szenvedjek annyira ma megis történt a dolog bementem kihúzták egy fél óra volt az egész mert ugye beadta az inekciót azzal előbb várni kellett utána 15perc után behívott és ki is vette igaz a koronánál eltörte a fogat mert annyira gyenge volt ott de kiszedte!nagyon paráztam tőle mivel most voltam elsőre szájsebészeten 5 ember mondta hogy menjek el annyira paráztam tőle de nem bántam meg igaz még fáj a helye mint állat de legalább nem lesz vele már gondom
13/16 anonim válasza:
Ezt nem rég olvastam, ha esetleg valakinek aktuális lenne...
Ha a hüvelyk -és a mutatóujjad közé egy kis jeget dörzsölsz, az a felére csökkenti a fájdalomérzetet.
Még nem próbáltam.
14/16 nyarierik123 válasza:
Én kipróbáltam a fokhagymás módszert, még a könnyem is kifolyt de egy ideig hatott
15/16 anonim válasza:
Én is kipróbáltam a fokhagymát, azóta még jobban fáj... Nekem az alkohol segit általában de most csak vodka van itthon és kb lófäszt nem ér.
16/16 anonim válasza:
Borsó a mélyhűtőből. Jól odanyom. Legjobb.
Ja persze fájdalomcsillapító és imátkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!