Lehet olyan gomba a szervezetembe, ami a lábat, az ínyt és a nemi szervet is támadja?
A lábam szerintem gombás.. az ínyem nagyon érzékeny.. ha fogorvoshoz járok javul, de hamar erősödik. reggel genny szerű váladékot köpök.. a fitymám belső részén pedig gyulladás féle van.. enyhül, de mindig előjön.
Lehet közöttük kapocs..? vagy külön külön vizsgáztassam ki őket? mert egyik semm múlik.. (nem volt olyan kapcsolatom, ahonnan elkaphattam volna bármit)
18/F
Talán valamilyen vitaminhiány, vagy ásványi anyag hiánya állhat a háttérben. Ha gombás a lábad, arra ezer éve van megoldás. Tessék kenegetni Canesten kenőccsel.
A másik két gond az immunrendszered gyengesége miatt alakulhatott ki. Ezt erősítheted sok gyümölcs, zöldség fogyasztással, vagy multivitamin tabletták szedésével. Mivel nem vagyok orvos, csak laikus, lehet, hogy más a gond, de a multivitamin tabletták szedése ártani biztosan nem fog.
Amit már írtak, egy teljes labor kéne, mert valamitől teljesen le van gyengülve a szervezeted, ezért vannak ilyen tüneteid.
Menj el dokihoz,de addig is egy multivitamin kúra nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!