Iskolaorvosi vizsgálaton miért kell meztelenre vetkőzni?
Nincs olyan hogy kell,erőszakkal senkit nem vizsgálhatnak meg.
Ideje lenne ha itt mutatnátok meg hogy van hangotok és mertek nemet mondani!!!!
Meg kell mondani hogy minden vizsgálatot elvégezhet,de a nemi szerv vizsgálatát nem engedélyezed!
A szülőknek,tanároknak is szólni kell,mert nem normális dolog,hogy meztelenül vizsgáljon az orvos és mások előtt tegye ezt!!!
Szóljatok végre a szüleiteknek!!!
Ha senki nem szól miatta,akkor nem lesz változás,hiszen néma gyereknek az anya sem érti a szavát!
Ha nem szól senki,akkor nem fognak változtatni.
Előírás eleve hogy a gyerekeket is egvyesével kell vizsgálni és csak az adott vizsgálathoz szükséges mértékig kell levetkőzni!
Tehát alap vizsgálatokat alsóneműben elvégezni,a szív,tüdő meghallgatásához,vérnyomás méréshez,gerinc megtekintéséhez csak a felsőt kell levenni!
Szóltatok a szüleiteknek?
Én baromira nem értem alap vizsgálatoknal súly,magasság mérésnél,szív meghallgatásakor mért kellene meztelennek lenni!
Azt sem értem mért hagytátok vagy a szülők tudtak e róla hogy ez így zajlik és mért nem tettek semmit.
Mért olyan mulya mindenki hogy mindent hagy és meg se mer szólalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!