Iskolaorvosi vizsgálaton miért kell meztelenre vetkőzni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 13:13
11/28 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és ez volt az első iskolaorvosi vizsgálatom
2012. nov. 1. 15:28
12/28 anonim válasza:
Óriási hibát követett el az orvos, ha azt kérte, hogy vetkőzz meztelenre. Bár nem írtad milyen nemű vagy, de ha lány, akkor amíg a melled nézi az orvos, alul kellett volna rajtad ruhának lenni, ugyanígy, amíg a puncidat nézi, addig felül kellett volna ruhának lenni rajtad. Ha fiú vagy, akkor amíg a fütyidet és a herédet vizsgálja az orvos, addig felül lenni kellett volna ruhának rajtad, amíg a felső tested és a gerinced vizsgálja, addig legalább egy alsó nadrágban kellett volna lenned.
13/28 Csilla1991 válasza:
Nem kellett meztelenre.Bugyiban voltunk úgy vizsgált.
14/28 anonim válasza:
Én most 6.-os vagyok, 12 éves lány. Eddig maximum felül kellett levenni a pólót, de top vagy melltató maradhatott. Alul mindig csak térdig kellett felhajtani a nadrágot. Ennyél jobban nem kell levetkőzni szerintem.
15/28 anonim válasza:
Legalább egyedül voltál mikor meztelenre vetkőztél?
16/28 A kérdező kommentje:
nem
2013. márc. 12. 15:38
17/28 anonim válasza:
Mindenképpen szóljatok a szüleiteknek!!! Már az sem normális, hogy meztelenre kell vetkőzni, az meg pláne nem, hogy egymás előtt!!!!!
18/28 A kérdező kommentje:
be kellett menni egy paraván mögé ott a doktornő megkért hogy vegyek le mindent (közöttük a kis gatyámat is)ott először meghallgatta a melkhasomat és a hátamat (tarkóra kellett tenni a kezem) majd megnézte a fütyimet fel kellett húzni a bőrt utána felöltözhettem és úgy léphettem ki a paraván mögül szóval többedmagunkal voltunk bent de nem egymás előtt kellett levetkőzni
2013. márc. 13. 13:43
19/28 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha nem mások előtt nézte a doki a fütyidet, akkor nem gond. :)
20/28 anonim válasza:
De, igen is gond! Nem kényszeríthetnek senkit egy iskolában, hogy nemi szerv vizsgálatban vegyen részt, ha nem akar. Nem tehetnek a gyerekkel semmit, nem rúghatják ki, nem érheti semmilyen retorzió, legfeljebb az osztályfőnöknek, orvosnak nem fog tetszeni, de ezért egy amúgy normálisan tanuló gyereket nem bánthatnak semmilyen módon. Ismétlem, ha nem akarja, nem tehetnek semmit! Tessék megtanulni kiállnotok magatok mellett, mert az életben senki sem fog. Ha, most ezt hagyjátok, akkor később is az életben megtehetnek veletek bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!