Mi lehet az ok a napi sokszori evésnek?
Figyelt kérdés
Minden órában,de van,hogy fél óránként ennem kell.Szinte mindig éhes vagyok,és eszek.Ehhez képest 170cm és 50kg vagyok.Ha nem ehetek,meg fizikailag rosszul vagyok.Mitől lehet ez,hogy ennyit eszek és ennyit vagyok éhes?2012. okt. 30. 14:59
11/12 anonim válasza:
Ha rossz lesz a TSH, még külön szakrendelésen megvizsgálják a T3 T4 cuccokat is, mert ezek befolyásolják. Lehet hormonális probléma, gyulladás akármi.
Sajnos hormont tartalmaz a gyógyszer, biztos, hogy ütközik a fog.gátlóval. Hát mire beállítják, addig eltelik némi idő, átmehet a dolog alulmüködésbe és várható erős súlyingadozás rosszabb esetben. Legrosszabb esetben (ha gyulladásos a pm), akkor ki szokták műteni.
Én nem akarlak idegesíteni ezekkel, lehet téged nem érint ez a probléma. A laboreredmények lehetnek tök jók is...
Lehet a fog.gátló borítja fel a hormonjaidat és ennyi...
12/12 A kérdező kommentje:
Hát csak legvégső esetben mondanék le a fogamzásgátlóról,mert nekem ez a legkényelmesebb módja a fogamzásgátlásnak és elég rosszul érintene,ha más módon kéne védekeznem. Hát most jön az ünnep,nem tudom,hogyan lesz a háziorvosom bent szóval szerintem jövőhét lesz,mikor tutira e tudok menni hozzá. Mondjuk azt hozzá kell tennem,hogy mamának is és anyumnak is szülés után lett gondja a pajzsmirigyének,mamának meg magától helyre is állt egy vagy két éven belül. Szóval hát nem tudom,meg találgatni sem akarok,csak félek,mert ez az egész életemet megváltoztatná :(.
2012. okt. 30. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!