Ez másnál is így van? Vagy allergiás vagyok a hidegre? 14/L
Figyelt kérdés
Amikor nagyon hideg van, pl. télen vagy most odakint (legalábbis itt elég hideg van), a kezemen feldagadnak az ujjaim egy picit és egyszerre érzek ilyen fájó és viszkető érzést. Most is odakint voltam, és kb negyed órája jöttem be a lakásba és megint ez van, pedig már be is kentem a kezemet kézkrémmel, de még mindig fel vannak az ujjaim dagadva.
Ez másnál is így van? Vagy ez most miért van?
14/L
2012. okt. 29. 12:36
1/4 anonim válasza:
Ezek a tünetek akkor jönnek ki, amikor bejössz a melegbe a hidegről? Mert ha igen, akkor szerintem túl érzékeny a kezed a hidegre, és a hirtelen hőre túlságosan kitágulnak az ereid.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Igen, akkor szokott ilyen lenni, amikor a hidegről bemegyek a melegebb szobába. :S
2012. okt. 29. 23:12
4/4 anonim válasza:
Semmi baj. :) Viselj kesztyűt ha kimész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!