Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? [Bővebben a...

Mi lehet a bajom? [Bővebben a leírásban. ]

Figyelt kérdés

Sziasztok=)

17 éves lány vagyok. Néhány hete elég rosszul érzem magam. Folyamatosan émelygek, néha beszédülök. Ez idáig "rendben" is lenne, arra gondolnék, hogy alacsony a vérnyomásom, vagy hasonló, de vannak még tüneteim. Folyamatosan éhes vagyok, de amikor eszek, szinte meg sem érzem. Mintha átjárna rajtam az étel, nem érzem, hogy tele lennék. És ez egy ideje így folyik, egész nap eszek, mindenfélét, ennek ellenére az utóbbi két hétben 4 kilót fogytam. Ennek más esetben örülnék, de most aggasztónak találom. És ehhez az állandó éhségérzethez szomjúság is párosul, körülbelül 3-5 percenként kell innom, ha nem teszem, rövid időn belül még a szám is kiszárad. Ráadásul hamar elfáradok, volt már rá példa, hogy alig bírtam menni, a lábaimat olyan nehéznek éreztem. Nagyon aggaszt ez az állapot, de ilyen tünetegyüttesről még nem hallottam, nem tudom, mit jelenthet, bár valószínűleg csak én vagyok tájékozatlan. Valaki tudna tanácsot adni? Menjek el orvoshoz, vagy ez még nem ad okot rossz gondolatokra? Mire számítsak? Előre is köszönöm.

2009. aug. 10. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha néhány hete ilyen rosszul vagy, akkor még hogyhogy nem voltál orvosnál? Pláne, hogy nyár van, még a suliból sem hiányoznál.
2009. aug. 10. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne meglátogatni a házi orvost,ő majd megmondja mi lehet ez és ha kell elküld kivizsgálásra.
2009. aug. 10. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez egy rossz tulajdonságom, ilyen szempontból hajlamos vagyok elhanyagolni magam. Csak gondoltam, előbb utánanézek, hátha sikerül rájönnöm, hogy mi a baj.
2009. aug. 10. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elkezdesz olvasni az interneten vagy itt jön pár önjelölt "orvos", akkor ezek a tünetek alapján, kb. 100 betegséget bitos lehet találni, ami illik rád és tökéletesen jó lesz ahhoz, hogy bepánikolj. De ha elmész dokihoz 10 perc alatt kiderül hogy mi a baj és nem laikus tippelgetésére (rosszabb esetben kinyilatkoztatott diagnózisára alapozol) A múltkor egy fickó leírt 3 tünetet, erre valami "hozzáértő" közölte vele, hogy rákos... Na,e rről ennyit, inkább menj el orvoshoz még suli előtt, így megnyugodsz, ha meg valami gond lenne, akkor még suliig rendbe is jössz.
2009. aug. 10. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

az öndiagnosztizálás nem segít! "kirívó" esetben olyanokat is "bebeszélhetsz" magadnak, ami valójában nem is áll fenn.

menj el orvoshoz, lehetőleg minél hamarabb (ma, holnap), és akkor legalább magadat is megnyugtathatod, hogy nincs is olyan nagy baj, (ha tényleg nincs).

2009. aug. 10. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem cukorbeteg vagy...:S

de remélem nem, mert az nagyon durva..

nálam is ezek a tünetek jelentkeztek

jobbulást és remélem h nem vagy cukros

2010. jan. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!