Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van velem? Miért érzem...

Mi van velem? Miért érzem magam így?

Figyelt kérdés
kb 5-6 éve vagyok úgy, hogy úgy érzem, mintha nem lennék... csak úgy simán vagyok, de nem érzem magam... mintha kialvatlan lennék, vagy részeg... akkor még se nem ittam, se nem dohányoztam, semmi egészségre káros dolgom nem volt... nem vagyok felszabadult, szorongok, bár néha elengedem magam, és a társaság középpontja is tudok lenni, de mégis furcsán érzem magam... pontosabban nem tudtam leírni, mert nemtudom, hogy más tudja milyen érzés... valaki segítsen...

2012. okt. 25. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szemüveges vagy?
2012. okt. 31. 22:43
 12/27 anonim ***** válasza:

Hány órát szoktál gépezni?

Mi a kedvenc zenéd?

Sovány vagy, vagy inkább a fordítottja?

Fogaid rendben vannak?

2012. okt. 31. 22:46
 13/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok szemüveges, elég sokat gépezek, de ez már előtte is megvolt... tegnap vettem észre, hogy az egyik fogam elég csúnya, valószínű ki lesz húzva...
2012. nov. 1. 11:35
 14/27 A kérdező kommentje:
kedvenc zeném: dubsteptől, az old school rap-en átt, a rock-ig, szinte minden...
2012. nov. 1. 11:36
 15/27 anonim válasza:
Ugyan ezt ereztem enis egy ideje. és nem tudom h mitől Lehet, neked elmúlt már?
2015. nov. 27. 17:19
 16/27 A kérdező kommentje:
nem :S
2015. dec. 5. 13:29
 17/27 anonim válasza:
ugyan ilyen problémám van:( de én miután elmult ez az erzes annyira megijedek és félek hogy visszajön. megprobalom lekotni a figyelmem akkor neha hamar elmulik, esetleg egy olyan ember kozelebe menni akibe nagyon megbizom. Lelki oka van meghozza felelem. Fizikai oka nem nagyon. En a halaltol felek, az eszmelet elvesztesetol. Pszihologushoz jarok.:( 14/L
2015. dec. 6. 12:03
 18/27 A kérdező kommentje:
tehát neked időszakos? néha elmúlik? szerintem nekemis valami lelki oka van, de fogalmam sincs mi. már majdnem 9 éva élek így, bár már megszoktam, mindig bennem van, hogy szar lenne így leélni az életemet...
2015. dec. 7. 23:08
 19/27 anonim válasza:
Igen, nekem időszakos. Azt mondták,hogy pánikbetegség állhat a háttérbe. Neked is javaslom a pszohológust. Ha tényleg olyan nagy baj lenne,hogy pánikbeteg vagy akkor gyógyszeres kezelést adnak, én nem élek a lehetőséggel mert függőséget okoz és ez szerintem fejben dől el.:) előző válaszoló voltam:)
2015. dec. 16. 16:56
 20/27 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. dec. 16. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!