Mi lehet a bajom / érdemes-e vele foglalkozni (nátha, kicsit másképp)?
Üdvözlet!
Van egy évek óta fennálló problémám, ami a következő: Körübelül 2-3 éve minden nap "náthás" vagyok. Ez alatt azt kell érteni, hogy naponta 3-5 alkalommal orrot kell fújnom. A probléma az, hogy fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka. Voltam több allergiavizsgálaton, semmit se mutatott ki (illetve érdekes módon allergia-érzékenységet egyik alkalommal kimutattak, de máskor semmit). Vérvételen is voltam, szintén semmi. Korábban volt egy arcüreg-gyulladásom, talán annak a maradványai lehetnek? Igazából nem zavar a dolog, mert orrdugulás nincs, fejfájás nincs, egyéb tünet nincs. Illetve elvileg van egy minimális szintű orrsövényferdülésem, melyre azt mondták a szakorvosok, hogy nem kell vele különösebben foglalkozni, mert kis mértékű. Kihez lenne érdemes fordulnom? Vagy ne is foglalkozzak vele? Nem vagyok izgulós fajta, de ha mégis valami "fenntartja" ezt a dolgot, akkor lehetséges, hogy érdemes lenne hoszabb távon foglalkozni vele. Megjegyezném, a "nátha" mértéke az évek folyamán nem változott.
Válaszokat köszönöm, és elnézést, ha "hülye" kérdést tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!