Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » (Többi lent) Várjak még az...

(Többi lent) Várjak még az edzéssel vagy hülyeség hogy meg állok a növésben ha edzek?

Figyelt kérdés

Azért kérdem mert én 169-170 cm vagyok és szerintem meg olyan 10-20 cm még nem ártana (és szerintem még 10 cm lehetséges,20 már nem tudom) de viszont nagyon vékony és könnyű vagyok ezért súlyt szeretnék fel szedni, de nem zsírban hanem izomban ezért el szeretnék menni edzeni de attól meg félek hogy meg állok a növésben. Szóval szerintetek? Várjak még vele és majd vagy hülyeség hogy meg állok a növésben?

13/F 45 KG 169-170 cm

2012. okt. 25. 15:26
 1/1 anonim válasza:

Szia. én hamarosan 14 leszek(februárban) és fél éve kondizok.

most 171 cm és 62 kg vagyok, nulla zsír, mind izom ami rajtam van.

na h a kérdésedre választ adjak, nem, nem fogsz teljesen megállni a növésben, 13 évesen tuti nem, én fél év alatt, mióta kondizom, 2.5 cm-t nőttem,és 8 kg-val gyarapodott a súlyom.

nem hülyeség h "megállsz a növésben", mert tényleg lelassulsz benne,de nem fogsz megállni.

azt a 10 cm-t sztem még meg fogod nőni.

jah és sok sikert az edzéshez :)

(fogadj személyiedzőt, tőle is megkérdezheted ezeket a dolgokat, kaja ügyben is választ kaphatsz,és segít rendesen kidolgozni az izmaidat!)

2012. nov. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!