Mi lehet ez vagy mitől jöhetett ki?
Ma reggel vettem észre ,hogy van a jobb bokámon egy kisebb piros pukli ami kemény és ha megnyomom akkor fáj. Ugyan ilyeen van még a bal térdemen és a bal könyökömön. Tudja valaki ,hogy mitől lehet ez? Az jutott eszembe ,hogy allergiás vagyok a rovarcsípésekre és hogy mi van ha este megcsípett valami, de mi van ha mégsem? Tehát nincs valakinek valamilyen ötlete ,hogy mi lehet ez vagy hogyan lehet eltűntetni?:)
Előre is köszönöm!
Szia!
Először menj el a háziorvoshoz szerintem is.
A párom úgy ébredt egyik reggel, hogy az arcán volt egy kb. 200.- Ft átmérőjű, piros dudor, amely helyi meleg érzettel párosult. Elment a háziorvoshoz, aki azt mondta, hogy fogalma sincs arról, hogy mi okozhatta a dudort, de előfordulhat, hogy pókcsípés következménye. A doktor felírt egy krémet és még valamit, de egyiket sem váltottuk ki. Párom szedett sok vitamint, valamint kalciumot, magnéziumot és sok friss petrezselymet evett, ez nagyon jó hatásúnak bizonyult.
Mindenesetre azért jobb, ha elmégy a háziorvoshoz, de a vitaminok, ásványi anyagok, stb. fogyasztása neked is jót tenne. Fogyassz elég tiszta vizet is.
A petrezselyemzöld gátolja a hisztamin képződését, azért jó.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!