Ha megműtenek, akkor hány napig kell nélkülöznöm a mozgást? (lent)
Szia!
Egy anyajegyműtét után nyugodtan lehet mozogni!Nekem is műtötték,de utána mindent úgy csináltam,ahogy addig!:)
anyajegy műtét nem is az szinte.
Egyébként meg minden nagy műtét után is másnap felkeltik az embert vagyis ki kell ülnie az ágyból és sétálni. A mozgás elősegíti a gyógyulást.
Egy anyajegy leszedését nem nevezném kifejezetten műtétnek. Én 8 anyajegy leszedése után edzésre mentem, a hátamon tapaszokkal. Egyébként pl egy hasi műtét után is még aznap felállítanak és kizavarnak sétálni a folyosóra.
Tehát nem kell nélkülöznöd a mozgást.
Remélem nem futkostál a varratokkal. :-(
Azért annyit illik várni a sporttal míg varratok vannak, illetve utána is néhány napot. Az izzadás valóban nem jó a vágott, és varratokat tartalmazó bőrnek. Varratszedés után néhány nappal jöhet a sport is. Ezt a 1,5-2 hetet igazán ki lehet bírni. Nekem most vettek le anyajegyet hétfőn, kedden lesz varratszedés. Én is mozgásfüggő vagyok, már nagyon hiányzik a sport, de a cél érdekében eszemben sincs vele tornázni és izzadni. Ráadásul ugye zuhanyozni is úgy kell, hogy víz ne érje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!