Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Olvassak sokat...

Mit csináljak? Olvassak sokat vagy mit?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.És az apukám dadog,amikor az apja mindig verte és kiabálás közbe mindig dadogott.( vagyis ezt halottam)! és én örököltem tőle!

nem merek már beszélni,mert nagyon dadogok. de ha olvasok,akkor nem dadogok! csak néha.

pedig szépen olvasok.

Kicsikoromban 10 évesen voltam ilyen logopédián.

de az sem ért semmit.

suliba is voltam de már 5-be kijártam.

most 7.a leszek!

Mondták hogy olvassak sokat,de ahogy észrevettem, nem változott semmi a beszédemen.most is ma olvastam 12-órától fél 11 ig. ( 18 oldalt )

2009. aug. 8. 13:03
 1/5 A kérdező kommentje:
nah valaki!
2009. aug. 8. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
sztemis olvass hangosan. nekem gimiben volt egy oszt.társam, ő is folyton dadogott, de amikor felelt, vagy felolvastattak vele vmit, akkor sosem. aztán direkt mindig vele olvastatták fel a feladatokat, mneg úgy kb mindent, és gimi végére már nem dadogott, csak nagyon nagyon nagyon néha, nagyon kicsit, kb észrevehetetlen volt.
2009. aug. 8. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:

hangosan olvasok :)

és köszike a választ

2009. aug. 8. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a báttyám dadog de kezdi kinőni :) kiskorába nagyon dadogott mostmár szinte csak stresszes helyzetekben. Talán neked is elmúlik , de próbálj ellene tenni ezzel az olvasással ártani nem árt sőt sztem is segíthet:)
2009. aug. 8. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
értem :S:)
2009. aug. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!