Véradás estéjén megbetegedtem. Kell ilyenkor szólni valakinek és ha igen, kinek?
Figyelt kérdés
Semmi komolyra nem kell gondolni, csak előjött egy aftám tegnap este, nem túl nagy. Lehet ebből probléma?2012. okt. 18. 16:12
1/5 A kérdező kommentje:
Egyszer már volt, hogy szerettem volna vért adni, de afta miatt nem engedték.
2012. okt. 18. 16:13
2/5 anonim válasza:
Nem tudom ilyenkor mi a teendő. Az aphta vírusos fertőzés, tehát már a véradáskor a szervezetedben lehetett a vírus.
Bár a hétköznapi vírusokat nem mutatják ki a véradók véréből, elvileg átmennek a vérkészítmények egy úgynevezett vírusszűrőn, mielőtt felhasználásra kerülnek.
Ennek ellenére betelefonálhatnál a véradóba és megkérdezhetnéd mi a teendő ilyen esetben!
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Felhívom őket.
2012. okt. 18. 19:02
5/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, annyit mondtak, hogy köszönik, hogy szóltam. De hogy mit csinálnak a vérrel, felhasználják-e, nem tudom.
2012. okt. 29. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!