Ha valakinek megsérül a pénisze, húgycsöve, hólyagja, akkor az hogyan pisil, amíg meg nem gyógyul?
Figyelt kérdés
Olyankor mit csinálnak?2012. okt. 15. 07:33
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt a hasfalon keresztül katéterezik.
3/7 anonim válasza:
Katéterrel. Ha azt sem lehet, akkor ki tudják vezetni a hasfalra a húgyvezetőket (stoma).
4/7 anonim válasza:
Orditva,eltorzult fejjel. Amig meg nem gyogyul. Nekem volt ilyen.
5/7 anonim válasza:
Nekem katétert tettek a hasamba, egy hónapig azon pisiltem :S
6/7 Ian Catman válasza:
Attól függ, pontosan mi a gond. Nem feltétlen katéter. Lehet, hogy csak nagy fájdalommal, de természetesen. De az is lehet, hogy kis fájdalommal. Túl általános a kérdés.
7/7 anonim válasza:
Hát attol füg h mi baj van vele! Én nekem 8 honapos korom ota van a hasamon és 8 éves korom ota katéterezem magam! Csak én ebböl nem gyogyulok meg! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!